Baby Blues -toiminta

Tukea vauvaperheen vanhemmuuteen

Baby Blues -toiminta on maksutonta matalan kynnyksen tukea ja apua vauvaperheille ja raskaana oleville. Tuemme vanhempien jaksamista ja arjen sujumista, sekä autamme varhaisen vuorovaikutuksen syntymisessä. Tavoitteena on myös vahvistaa tulevan vanhemman mielikuvia syntyvästä vauvasta ja auttaa valmistautumaan vanhemmuuteen.

Baby Blues -toiminta auttaa vauvan ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen vahvistamisessa ja perheen hyvinvoinnin lisääntymisessä. Lyhtykestoisen keskustelutuen avulla perheellä on mahdollisuus saada oikea-aikaista tukea muun muassa alavireisyyteen, jaksamattomuuteen tai synnytyksen jälkeiseen masennukseen.

Kaikkien perheiden tarpeet kohdataan yksilöllisesti ja tapaamisten sisältö suunnitellaan yhteistyössä vanhempien kanssa. Tavoitteena on lisätä vanhempien kuulluksi tulemisen kokemusta sekä turvallisuuden tunnetta ja löytää vauva-arjesta yhteisen ilon hetkiä.

Baby Blues -työntekijään voi ottaa yhteyttä myös jo raskausaikana, kun tarvitset tukea vauvan odotukseen ja synnytykseen.

Ota rohkeasti yhteyttä Baby Blues-ohjaajaan Pia Lavermaniin tiistaisin klo 8–10 ja torstaisin klo 14–16, p. 050–575 8184 tai pia.laverman@tuentu.fi

Tapaamiset järjestetään Turun ensi- ja turvakoti ry:n toimitiloissa Luolavuorentie 7b:ssä tai sovitusti kotikäynteinä.

Tavoitat Baby Blues -palvelun myös Skanssista parillisina viikkoina

Baby Blues -ohjaaja Marjaana Ojaniemi on tavoitettavissa kauppakeskus Skanssin Skappelissa parillisina viikkoina klo 16-18. Tule tapaamaan Marjaanaa!

Ota yhteyttä

Baby Blues-ohjaaja
Pia Laverman
Puh. 050–575 8184
pia.laverman@tuentu.fi

Baby Blues-ohjaaja
Marjaana Ojaniemi
Puh. 050-406 5877
marjaana.ojaniemi@tuentu.fi

Sosiaalityöntekijä
Linnea Mattila
Puh. 050-441 1409
linnea.mattila@tuentu.fi

Lähijohtaja
Maria Kronlund
Puh. 050 586 3755
maria.kronlund@tuentu.fi

Baby Blues -esite