Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Ensi- ja turvakoti kiittää lahjoituksista ja toivottaa Rauhallista joulunaikaa

By 20.12.2017No Comments

Turun ensi- ja turvakoti on joulun alla vastaanottanut suuren määrän lahjoituksia eri tahoilta. Lahjoitukset mahdollistavat avun ja ilon annon tavalla, johon resurssit muuten eivät antaisi mahdollisuutta.

Toiminnanjohtaja Oona Ylösen mukaan mieltä lämmittää ajatus, että erilaisten huonojen uutisten kuten Me too -kampanjan esiin nostamien asioiden vastapainoksi löytyy myös hyviä tekoja.

–  Tulee sellainen olo, että tällä alueella on paljon ihmisiä, jotka ajattelevat lähimmäisiä laajemmin kuin vain perheitään ja omaa sukuaan. He haluavat ilahduttaa tuntemattomia ihmisiä. Se herättää toivon, että hyvikset voittavat pahikset.

Turun ensi- ja turvakotia ovat joulun alla muistaneet rahalahjoituksin muun muassa Turku Design Now! sekä Kameleon Document House Oy. Tavaralahjoituksia olemme saaneet villatuotteiden muodossa turkulaiselta Loosi Liljan -sisarilta. Meyer Turku puolestaan järjesti oman joulupuu-keräyksen, jonka tuottona moni lapsi saa tänä vuonna odotetun joulupaketin. Myös Joulupuu 2017-keräys lahjoitti ensi- ja turvakodin lapsille lahjoja.

Asianajotoimisto Krogeruksen elokuvalippulahjoitus antaa jälleen kokemuksia monelle perheelle ja lapselle myöskin tulevana vuonna. Ensi- ja turvakotien liiton lahjoituksena saadut S-ryhmän lahjakortit puolestaan turvaavat tulevana vuonna monia tarpeellisia hankintoja myös meillä.

Haluamme kiittää kaikkia mainittuja sekä mainitsemattomia tahoja kaikista aineellisista ja aineettomista lahjoituksista tänä vuonna. Hyväsydämisten ihmisten ja yritysten avulla moni asia tulee mahdolliseksi.

Turun ensi- ja turvakoti ry toivottaa kaikille rauhallista ja levollista joulunaikaa!