Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Ensi- ja turvakotien työ kiinnosti satoja ihmisiä Suomi Areenassa

By 19.7.2019No Comments

Ensi- ja turvakotien liiton toiminta oli laajasti esillä Suomi Areenassa Porissa. Ranta-alueen teltalla kävi kolmen päivän aikana kaikkiaan noin 400 vierailijaa keskustelemassa ja tutustumassa toimintaan. Turun ensi- ja turvakodin henkilökunta iloitsi mahdollisuudesta osallistua tapahtumaan.

– Ihmisten kohtaamiset ja keskustelut olivat antoisia. Tietoisuus järjestön toiminnasta lisääntyi, mutta samalla saatiin ymmärrys siitä, että toiminnan aktiivinen esittely on edelleen tarpeen. Turvakotitoiminta oli vierailijoille jossain määrin tuttua, mutta muu toiminta selvästi tuntemattomampaa, kertoo Turvassa-hankkeen Ulla Mikkola Turun ensi- ja turvakoti ry:stä.

Ensi- ja turvakotien liitto oli tänä vuonna mukana Suomi Areenassa teemalla lapsi ja vanhempien ero.  Esittelyssä oli syksyllä 2019 julkaistava uusi Kaksi kotia-mobiilisovellus, joka tuo perheiden luo kaikki elementit vanhempien yhteistyön edistämiseen ja lapsen asioiden hoitamiseen. Sovellus yhdistää eronneita vanhempia ja heidän lapsiaan muun muassa kalenterin, chat-palvelun ja sovelluksen eromateriaalien muodossa.

Turun ensi- ja turvakoti ry, eroauttaminen
Apua eroon

Ulla Mikkola ja Jussi Pulli Ensi- ja turvakotien liiton teltalla.