fbpx
Turun ensi- ja turvakoti ry

Puh. (02) 513 4100 | palaute@tuentu.fi
Luolavuorentie 7 b, 20810 Turku


24h/7

eroauttamistyö silta

Yksilö- pari- ja perhemuotoinen työ

Eroauttamistyöskentelyssä perheen eri osapuolet saavat mahdollisuuden pohtia eron herättämiä ajatuksia, tunteita ja käytännön asioita ammattilaisen kanssa. Asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä toisen vanhemman kanssa tai koko perheenä.  Palveluiden piiriin voi myös hakeutua silloin kun lasta koskevien sopimusten toteutumisessa on ongelmia esimerkiksi tapaamisiin liittyen, tai kun erosta on jo aikaa ja itsellä on tuen ja tiedon tarvetta. Erokriisistä selviytyminen vie yksilöllisen ajan, joten tuen tarvetta voi olla myös pidemmän ajan päästä, tai jos tilanteeseen tulee muutoksia.

Tapaamisissa työskennellään vanhempien asettamien tavoitteiden mukaisesti. Lapsia tavataan vanhempien toiveesta, tai jos keskustelussa nousee tarve lapsen tapaamiselle. Palvelun tavoitteena on tehdä lapsen tilanne näkyväksi ja tukea yhteistyövanhemmuuden rakentumista, sekä vahvistaa toivon ja erilaisten näkökulmien löytymistä.

Työote on voimavarakeskeinen.  Palvelu on lyhytkestoista ja maksutonta. Poikkeusolojen aikana mahdollisuus sähköiseen asiakastapaamiseen.

Lataa omasta sovelluskaupastasi mobiilisovellus Kaksi kotia

Kaksi kotia -sovellus yhdistää eronneita vanhempia ja heidän lapsiaan. Sovelluksessa on kaikki elementit, kuten kalenteri lapsen arjen ja tapaamisten suunnitteluun, Chat-palvelu keskusteluun vanhempien ja lasten tai vain vanhempien kesken, sekä tukea ja tietoa eron jälkeiseen elämään ja lapsen aseman huomioimiseen!