Skip to main content

Eroauttamistyö Silta antaa lapsiperheille matalan kynnyksen tukea vanhempien eron eri vaiheisiin. Toiminta tarjoaa yksilö-, pari- ja perhemuotoista keskustelutukea sekä vertaistukea ryhmämuotoisesti. Tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja lapsen asemaa vanhempien erossa. Työmenetelmät ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä. Sillan toiminta on osa Turun ensi- ja turvakoti ry:n eroauttamisen kokonaisuutta.

Etsimme eroauttamistyö Siltaan määräaikaista erotyöntekijää ajalle 21.6.-31.12.2021.

Odotamme sinulta kokemusta lapsi- ja perhetyöstä ja hyviä työelämä- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi ero- ja kriisityöhön kouluttautumisen tai työkokemuksen, ja valmiutta englannin kielellä työskentelyyn. Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, ryhmien ohjaamisesta, vapaaehtoistyöstä ja kouluttamisesta. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto.

Tarjoamme sinulle
-työskentelyn tueksi kokeneen ja kannustavan tiimin
-mahdollisuuden olla kehittämässä eroauttamistyötä
-monipuoliset koulutusmahdollisuudet
-hyvät työterveyspalvelut ja säännölliset työnohjaukset
-monialaisten ammattilaisten täyden tuen työssäsi menestymiseen

Työssämme noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämistä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 16.5.2021 mennessä Sillan lähijohtajalle Anne Ahtola-Poieszille, anne.ahtola-poiesz@tuentu.fi

Haastattelut pidetään 24.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Ahtola-Poiesz, p.050 5756299, 4.5. klo 12–14 tai 11.5. klo 10–12.