Skip to main content

Turun ensi- ja turvakoti ry:n ylläpitämä Pidä kiinni® -ensikoti Pinja on päihdeongelmiin erikoistunut ympärivuorokautinen kuntoutusyhteisö raskaana oleville tai pikkuvauvaperheille. Ensikoti Pinjan tavoitteena on tarjota vauvalle turvalliset olosuhteet ja tukea vanhempia päihteettömyyteen ja vanhemmuuteen kasvamiseen.

Etsimme kahta vakituista ohjaajaa ensikoti Pinjaan

Pinjan ohjaajat työskentelevät äitien, isien ja vauvojen kanssa tiiviisti yhteisön arjessa, jossa kuntoutustyö tapahtuu yksilö- ja yhteisötasolla. Ohjaajien tehtävänä on tukea perhettä päihteettömän elämäntavan ja riittävän vanhemmuuden taidoissa. Pinjassa vaalitaan kuntoutusmyönteistä ja asiakasta kunnioittavaa ilmapiiriä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto. Etsimme erityisesti isätyön kehittämisestä kiinnostunutta työntekijää. Arvostamme hyvää itsetuntemusta ja avointa ja aitoa vuorovaikutusta asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Katsomme eduksesi kokemuksen päihde- ja mielenterveys-, lastensuojelu- sekä kiintymyssuhde- ja perhehoitotyöstä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle vahvan perehdytyksen ja monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet. Työmallin jatkuva kehittäminen ja arviointi on osa työtä. Saat säännöllistä työnohjausta ja hyvät työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Työssämme noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 502/2002.)

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja: p. 050 538 3511 Tii Miettinen, lähijohtaja. Hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa sähköpostitse tii.miettinen@tuentu.fi viimeistään 11.9.2022.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.