Skip to main content

Turun ensi- ja turvakoti ry:ssä työskentelee noin 70 vauva- ja lapsiperhepalvelujen, kriisi- ja väkivaltatyön sekä eroauttamisen asiantuntijaa. Asiantuntijoidemme monipuolista osaamista tukee yli 75 vuoden kokemus perhekeskeisestä lastensuojelutyöstä.

Nykyaikaisuus, palvelujen ajantasaisuus ja työn laatu ovat meille tärkeitä. Haluamme tukea perheitä ajanmukaisesti ja siksi katseemme on paitsi tässä päivässä myös tulevaisuudessa.  Jos sinulle tuleva SOTE-uudistus ja järjestötoiminta on enemmän mahdollisuus kuin uhka, toiminnan kehittäminen, ideoiden eteenpäin vieminen ja työn laatu itsestäänselvyys, sinulla on johtamis- ja esimiestyöskentelyn osaamista, halua verkostoitua ja kykyä markkinoida osaamistamme, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Kehittämispäällikkönä vastaat yhdistyksen palvelukokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisestä, sekä tuet toimintayksiköitä prosessien kehittämisessä. Kartoitat uusia hankeaihioita, kykenet tehokkaasti edistämään asetettujen tavoitteiden saavuttamista ja hyödyntämään eri verkostojen kanssa tapahtuvaa yhteistyötä. Vastaat toiminnan laatu- ja asiakaspalautejärjestelmän kehittämisestä ja seurannasta sekä tietosuojasta. Osallistut myös henkilöstön osaamisen vahvistamiseen, koulutusten suunnitteluun ja toimit esimiehenä toimintayksiköiden lähijohtajille.

Tehtäväsi tueksi tarjoamme sinulle vakavaraisen ja luotettavan yhdistyksen sekä sitoutuneen ja motivoituneen työyhteisön. Meillä henkilöstöä kuunnellaan ja sille annetaan vastuuta. Siksi hyvä ideasi voi olla käytäntö nopeammin kuin huomaatkaan, tai vastuualueesi voi muuttua, jos erityisosaamisesi sen mahdollistaa. Johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja saat tueksesi monialaisen innostavan tiimin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.  Kuuntelemme myös mielellämme näyttöjäsi aiemmista kehittämisprojekteistasi, hankeosaamisestasi, sekä siitä, mikä motivoi sinua hakemaan avoinna olevaa tehtävää.  Etunasi voi olla lastensuojelu- tai kansalaisjärjestöosaaminen, mutta persoonasi ja kykysi uskoa tekemääsi työhön on meille vähintään yhtä tärkeä asia.

Pidämme huolta henkilöstöstä mm. säännöllisten työnohjausten, monipuolisten koulutusten, hyvien työterveyspalvelujen sekä liikunta- ja kulttuurisaldon avulla. Yhdistyksessä noudatamme Avaintyönantajien AVAINTA ry:n työsopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen toiminnanjohtaja Heli Paasiolle osoitteeseen heli.paasio@tuentu.fi viimeistään 29.10.2021. Haastatteluja teemme jo hakuaikana.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Heli Paasio p. 050-471 1309, 11.-12.10. klo 8-16, 18.10. alk klo 11-13.