Skip to main content

Turun ensi- ja turvakoti ry:n eroauttamistyö tarjoaa lapsiperheille tapaamispalvelua ja matalan kynnyksen tukea vanhempien eron eri vaiheisiin. Tavoitteena on auttaa lapsia ja vanhempia selviytymään erosta turvallisesti ja tukea lapsen oikeutta ylläpitää suhdetta molempiin vanhempiinsa. Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja. Eroauttamistyö Silta tarjoaa yksilö-, pari- ja perhemuotoista keskustelutukea sekä ryhmätoimintaa.

Ohjaajan tehtävänä on järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia ja toimia niissä lasten ja vanhempien tukena. Vanhemmuustyöskentely on iso osa ohjaajan työnkuvaa ja hän työskentelee myös matalan kynnyksen palvelussa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto.

Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta sosiaali- ja/tai terveysalalta ja yhden vuoden lastensuojelun avo- tai sijaishuollosta. Katsomme eduksesi ero- ja kriisityöhön kouluttautumisen tai työkokemuksen ja valmiutesi työskennellä englannin kielellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kirjaamistaitoja.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja keskustelevan työyhteisön, joka tukee sinua työhön perehtymisessä ja työssä kehittymisessä. Pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämään eroauttamistyötä. Meille on tärkeää työntekijöiden hyvinvointi ja tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen, yhteistä virkistäytymistä, hyvät työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriedut.

Työssämme noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämistä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset ansioluetteloineen voit toimittaa sähköpostitse viimeistään 11.5.2021 eroauttamistyön lähijohtajalle Anne Ahtola-Poieszille, anne.ahtola-poiesz@tuentu.fi

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Anne Ahtola-Poieszilta p.050-575 6299.