Skip to main content

Veikkauksen tuotoilla rahoitettava Turvassa-kehittämishanke (2019-2021) kehittää monialaisia ja -tieteisiä käytäntöjä vaativiin huolto- ja tapaamisriitoihin lapsen edun ja turvallisuuden varmistamiseksi ja riskien ehkäisemiseksi. Hankkeesta vastaa Ensi- ja turvakotien liitto ja sitä pilotoidaan Turun ensi- ja turvakoti ry:ssä ja VIOLA ry:ssä Mikkelissä. Turvassa-kehittämishanke on osa Turun ensi- ja turvakoti ry:n eroauttamiskokonaisuutta.

Etsimme määräaikaista hanketyöntekijää Turvassa-kehittämishankkeeseen, joka kestää vuoden 2021 loppuun asti (1.4.2019-31.12.2021).

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, lapsen huolto- ja tapaamisriitojen tuntemusta, kokemusta perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työstä sekä lapsen osallisuutta tukevien työmenetelmien ymmärtämistä. Verkostoyhteistyötaitosi ovat hyvät, olet organisointikykyinen, ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja tulet toimeen englannin kielellä. Arvostamme aiempaa kokemusta kehittämistehtävistä ja hankkeen sisältöihin liittyvää juridista osaamista.

Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta esimerkiksi säännöllisten työnohjausten ja koulutusten avulla. Työssä noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Tehtävän kokonaispalkka on 3 542,70€.

Ennen aloittamista pyydämme sinulta hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastasi ja rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaista rikosrekisteriotetta (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen sähköpostitse viimeistään 15.11.2020 klo 24.00 mennessä Raimo Nurmiselle, raimo.nurminen@tuentu.fi. Haastatteluja teemme mahdollisesti jo hakuaikana. Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Raimo Nurminen, p. 050 466 5575 ja hanketyöntekijä Ulla Mikkola 050 4763001 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

Turun ensi- ja turvakoti ry edustaa vankkaa osaamista perhekeskeisestä lastensuojelutyöstä yli 75 vuoden ajalta. Yhdistyksen asiantuntijuusalueet ovat vaativa vauvatyö, kriisi- ja väkivaltatyö sekä eroauttaminen.