Skip to main content

Turun ensi- ja turvakoti ry:n kehittämispäällikkönä on 1.1.2022 aloittanut TtM Pilvi Rantanen.

Uuden, juuri turkulaistuneen, kehittämispäällikön intohimona on äänikirjojen kuuntelu. Niitä hän kuuntelee salilla, lenkillä, siivotessa tai tauluja maalatessaan. Mutta sormenpäitä kutkuttaa myös päästä pitkän kansallisen tason kehittämistyön jälkeen kiinni konkreettiseen työhön perheiden pariin.

Työurallaan Pilvi on tehnyt monenlaisia kehittämis-, edunvalvonta- ja palvelutehtäviä sosiaalialan osaamiskeskuksessa, ammattikorkeakoulussa ja Kuntaliitossa sekä ministeriössä.

– Töiden sisällöt ovat vaihdelleet hyvinvointiohjelman laatimisesta monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämiseen ja digitalisaation edistämiseen. Tänne yhdistykseen tulin sosiaali- ja terveysministeriöstä, jossa työskentelin reilun neljä vuotta sote-uudistuksen parissa, kertoo Pilvi.

Turun ensi- ja turvakoti ry:n kehittämispäällikkönä Pilvi vastaa muun muassa yhdistyksen palvelukokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisestä ja toimintayksiköiden prosessien kehittämisestä.

Yhdistyksessä ja kehittämispäällikön tehtävässä Pilviä veti vahvasti puoleensa työn sisällön lisäksi merkityksellinen toimintakenttä ja konkretia.

– On hieno mahdollisuus päästä tukemaan osaltaan pitkän historian omaavan kansalaisjärjestön tärkeää työtä perheiden parissa, pohtii Pilvi.

Pilvi Rantasen tavoittaa toimistoaikana sähköpostilla pilvi.rantanen@tuentu.fi tai puhelimitse 050-466 5575.