Sinä voit muuttaa tarinaa! Liity nyt Turun ensi- ja turvakoti ry:n jäseneksi ja voita 50 €:n lahjakortti Leipomo Mannaan!

Jäsenhankintakampanjamme Sinä voit muuttaa tarinaa aikana 23.9.-31.10. Turun ensi- ja turvakoti ry:n jäseneksi liittyvien kesken arvotaan Leipomo Mannan tuotteita 50 €:n edestä. Liity jäseneksi ja olet mukana arvonnassa!

Leipomo Manna on turkulainen pienleipomo Vähäheikkilän sydämessä. Manna leipoo leivät ja leivonnaiset juureen kotimaisesta lähialueiden luomutilojen viljasta!

Miksi jäseneksi?

Jäsenenä tuet työtämme vauvaperheiden auttajana, mahdollistat avun perheväkivallan keskellä eläville sekä tuet lapsiperheitä vanhempien erotessa. Jäsenyytesi on vahva kannanotto! Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa ja antamassa toivoa vaikeuksien keskellä eläville. LIITY!

Kirjoitetaan yhdessä parempi tulevaisuus!

www.muutatarinaa.fi / #muutatarinaa

Osallistumissäännöt: Kilpailuun voivat osallistua yhteisöt sekä kaikki täysi-ikäiset henkilöt, jotka täyttävät ja lähettävät jäsenlomakkeen 23.9.-31.10. välisenä aikana yhdistykseemme. Palkinto arvotaan 1.11. klo 9.00 ja voittajalle tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti.