Skip to main content

Mietityttääkö raskausaika? Tarvitsetko tukea vauva- tai taaperoarkeen? Vai koetko parisuhteenne olevan solmussa tai olevasi yksin perhearjen keskellä? Huolen tai murheen kanssa ei tarvitse jaksaa yksin.

Tavoitat jatkossa Baby Blues -ohjaajan puhelimitse aina maanantaisin klo 9–11 numerosta 050-406 5877 (huom: ei viikolla 42). Älä jää yksin, soita!

Baby Blues -toiminta on maksutonta matalan kynnyksen tukea ja apua vauvaperheille ja raskaana oleville. Ohjaajamme tukevat vanhempien jaksamista ja arjen sujumista sekä varhaisen vuorovaikutuksen syntymistä vauvan ja vanhempien välillä. Jos olet odottava äiti, vahvistamme mielikuviasi syntyvästä vauvasta ja autamme valmistautumaan vanhemmuuteen.

Meidän yhteisenä tavoitteenamme on lisätä sinun ja perheesi kuulluksi tulemisen kokemusta sekä turvallisuuden tunnetta ja löytää vauva-arjesta yhteisen ilon hetkiä.

Asiakaspalaute:
”Kiitos voimavaroja ja ajatuksia herättäneistä keskusteluista! Oli oman mielialan kannalta tärkeää päästä puhumaan asioista ja olo keventyi aina keskustelujen myötä.”