Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Pidä Kiinni® Ensikoti Pinja hakee ohjaajaa vakituiseen toimeen

By 9.8.2019No Comments

Ensikoti Pinja tarjoaa vauvalähtöistä päihdekuntoutusta päihdeongelmaisille odottaville äideille ja vauvaperheille. Yksikkö kuuluu valtakunnalliseen Ensi- ja turvakotien liiton Pidä Kiinni® -hoitojärjestelmään. Pidä Kiinni® -hoitojärjestelmän tavoitteena on taata fyysisesti ja psyykkisesti turvalliset olosuhteet vauvalle sekä tukea vanhempia päihteettömyydessä ja vanhemmuuteen kasvamisessa.

Haemme Ensikoti Pinjaan ohjaajaa vakituiseen toimeen.

Pätevyysvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto.

Hakijalta edellytetään työkokemusta lastensuojelun tehtävissä ja työkokemus mielenterveys- tai päihdetyöstä katsotaan eduksi. Työssä selviytyminen vaatii työntekijältä hyvän stressinsietokyvyn, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Vakaa, rauhallinen ja asiakasta kunnioittava työote edesauttaa asiakastyössä onnistumista. Työ on reflektiivistä yhteisökuntoutusta.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa. Työ on 3-vuorotyötä ja työssä noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Toimi täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Turun ensi- ja turvakoti ry tarjoaa innostavan työpaikan, jossa pääset kehittämään ja käyttämään ammattitaitoasi sikiö- ja vauvavaiheen perhekuntoutuksessa. Yhdistys on kehitysmyönteinen ja rohkea sosiaalialan suunnannäyttäjä. Panostamme erityisesti henkilöstön koulutukseen ja laadukkaaseen työnohjaukseen.

Toimita hakemus ansioluetteloineen 30.8.2019 mennessä sähköpostitse palvelupäällikkö Niina Hemmingille (niina.hemming@tuentu.fi). Ryhmähaastattelut pidetään 9.9.2019, joista valitut kutsutaan 16.9.2019 pidettävään yksilöhaastatteluun.  Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Niina Hemmingiltä 12.8. klo 11-13, 19.8. klo 9-11 sekä 27.8. klo12-14 p. 050-4006100.