Skip to main content

Avopalveluyksikkö Olivia tarjoaa lapsilähtöistä päihdekuntoutusta päihdeongelmaisille odottaville äideille ja alle 3-vuotiaiden lasten perheille, jotka eivät tarvitse laitoskuntoutusta. Yksikkö kuuluu valtakunnalliseen Ensi- ja turvakotien liiton Pidä Kiinni® -hoitojärjestelmään, jonka tavoitteena on taata fyysisesti ja psyykkisesti turvalliset olosuhteet vauvalle sekä tukea vanhempia päihteettömyydessä ja vanhemmuuteen kasvamisessa. 

Etsimme avopalveluyksikkö Oliviaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta sosiaali- tai terveydenhuollon koulutuksen (AMK) saanutta ohjaajaa, joilla on kokemusta lastensuojelutyöstä. Työkokemus mielenterveys- tai päihdetyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Vakaa, rauhallinen ja asiakasta kunnioittava työote edesauttaa asiakastyössä onnistumista. Eduksi luetaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Avopalveluyksikkö Oliviassa tuemme varhaista vuorovaikutusta ja päihteettömyyttä mm. yhteisö- ja hoivaa ja leiki -ryhmissä, yksilö- ja perhekeskusteluin, vuorovaikutuksen video-ohjauksessa sekä huume- ja alkoholiseuloin. Lisäksi toiminnalliset menetelmät kuten retket kuuluvat kuntoutukseen. Asiakasperheet asuvat omissa kodeissaan ja jokaiselle perheelle nimetään omaohjaaja ja työpari, jotka työskentelevät perheen kanssa koko kuntoutuksen ajan.

Toimiin valittavien tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Toimet täytetään 01.06.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Työntekijöiden jaksamisesta ja osaamisesta pidämme huolta mm. säännöllisten työnohjausten ja koulutusten avulla. Työssä noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 18.05.2020 klo 16 mennessä palvelupäällikkö Raimo Nurmiselle (raimo.nurminen@tuentu.fi). Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä yksikön vastaavalta / sosiaalityöntekijältä Saana Aholalta ke 13.5. klo 9-10.30 ja pe 15.5. klo 10.30-12, p. 050 379 9400 ja Raimo Nurmiselta p. 050 466 5575 arkisin klo 8-15.