Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Olemme turvanasi ympäri vuorokauden myös koko kesän ajan

By 18.6.2019No Comments

 

Turun ensi- ja turvakoti on auki ympäri vuorokauden koko kesän ajan. Voit ottaa meihin yhteyttä kun joku läheisessä ihmissuhteessasi on väkivaltainen tai uhkaava ja kotiin jääminen on mahdotonta väkivallan, uhkailun tai pelon takia. Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri ja tuemme sinua kriisitilanteen ratkaisemiseksi. Turvakotiin voivat tulla miehet ja naiset yksin, tai lasten kanssa, mihin vuorokauden aikaan tahansa, asuinkunnasta riippumatta. Turvakodin puhelinnumero on 02-513 4100, sähköposti turvakoti@tuentu.fi.

Jos tarvitset apua juuri nyt, soita yleiseen hätänumeroon 112.

Turun ensi- ja turvakoti sijaitsee osoitteessa Luolavuorentie 7 B, 20810 Turku. Perille pääsee helposti bussilla numero 18, joka tuo Linnankadulta (pysäkki keskusta T83) suoraan Turun ensi- ja turvakodin pääoven eteen.

Nettiturvakoti auttaa verkossa

Verkossa toimiva Nettiturvakoti auttaa myös kesäaikaan. Nettiturvakodissa voit jutella kahdenkeskisessä chatissä asiantuntijan kanssa. Palvelut ovat tarkoitettu kaikille lähisuhdeväkivallan osapuolille; naisille, miehille sekä lapsille ja nuorille.

Apua väkivaltaan -chat on avoinna maanantaisin klo 17-19, sekä tiistaista perjantaihin klo 13-15. Vaino -teemainen chat päivystää torstaisin klo 18-20.

Nollalinja päivystää ympäri vuorokauden numerossa 080 005 005 

Nollalinja on ilmainen auttava puhelin, jonne voit soittaa mihin kellonaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Nollalinja auttaa kaikkia

  • ,jotka ovat kokeneet henkistä, fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa tai väkivallan uhkaa läheisessä ihmissuhteessaan
  • naisia, jotka ovat kokeneet henkistä, fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa tai väkivallan uhkaa
  • väkivaltaa kokeneiden läheisiä
  • ammattilaisia ja viranomaisia, jotka tarvitsevat neuvoja asiakastyöhönsä

Nollalinjalle soittaminen on ilmaista eikä sinun tarvitse kertoa puhelimessa nimeäsi. Päivystäjä ei myöskään näe puhelinnumeroasi puhelun aikana eikä sen jälkeen. Puhelusta ei jää jälkeä puhelinlaskuusi.

Rauhallista kesäaikaa!