Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Turun ensi- ja turvakoti ry hakee palvelupäällikköä

By 21.1.2019No Comments

Turun ensi- ja turvakoti ry edustaa vankkaa osaamista kriisi- ja väkivaltatyössä sekä vaativassa vauvatyössä yli 70 vuoden ajalta. Yhdistyksen kokonaisbudjetti on 5.5 miljoonaa euroa ja vakituista henkilökuntaa on 68.

Turun ensi- ja turvakoti ry hakee palvelupäällikköä

Oletko kiinnostunut tulevaisuuden mahdollisuuksista alamme ytimessä? Jos sinulla on osaamista johtamistehtävistä ja esimiestyöstä sote-alalla, halua verkostoitua ja markkinoida osaamistamme, voit olla etsimämme henkilö! Johtoryhmän jäsenenä pääset kehittämään toimintaamme muuttuvassa sote-alan kentässä yhdessä muiden kanssa.

Palvelupäällikkö vastaa omalta osaltaan organisaation johtamisesta ja kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta sekä toiminnan laadusta. Luot toimintaedellytykset asiakkaiden tarpeisiin vastaamiselle, henkilöstön hyvinvoinnille ja kehittymiselle sekä yhdistyksen menestymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa yliopistotutkintoa. Eduksi katsotaan lastensuojelu- ja kansalaisjärjestöosaaminen.

Työssä noudatetaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Toivomme, että pääsisit aloittamaan meillä 1.4.2019.

Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen osoitetaan Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallitukselle ja toimitetaan osoitteella sanna.tapojarvi@paamaara.com viimeistään 3.2.2019.  Haastattelupäivä on 5.2. Kärkihakijat osallistuvat lisäksi psykologiseen soveltuvuustutkimuksen.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Oona Ylönen p. 050-351 8298, 22.1. klo 9-12 ja 29.1. klo 15-17.