Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Turun ensi- ja turvakoti ry hakee palvelupäällikköä

By 21.11.2019No Comments

Turun ensi- ja turvakoti ry edustaa vankkaa osaamista perhekeskeisestä lastensuojelutyöstä yli 70 vuoden ajalta. Yhdistyksen asiantuntijuusalueet ovat vaativa vauvatyö, kriisi- ja väkivaltatyö sekä eroauttaminen. Kokonaisbudjetti on 5.5 miljoonaa euroa ja vakituista henkilökuntaa on 74.

Etsimme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut tulevaisuuden mahdollisuuksista alamme ytimessä? Jos sinulla on osaamista johtamistehtävistä ja esimiestyöstä sote-alalla, halua verkostoitua ja markkinoida osaamistamme, voit olla etsimämme henkilö. Johtoryhmän jäsenenä pääset kehittämään toimintaamme muuttuvassa sote-alan kentässä yhdessä muiden kanssa.

Palvelupäällikkö vastaa omalta osaltaan organisaation johtamisesta ja kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta sekä toiminnan laadusta. Luot toimintaedellytykset asiakkaiden tarpeisiin vastaamiselle, henkilöstön hyvinvoinnille ja kehittymiselle sekä yhdistyksen menestymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Eduksi katsotaan sosiaalityöntekijän pätevyys sekä lastensuojelu- ja kansalaisjärjestöosaaminen.

Työssä noudatetaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Toivomme, että pääsisit aloittamaan meillä 1.2.2020.

Osoita hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallitukselle, ja toimita ne osoitteeseen sanna.tapojarvi@paamaara.com viimeistään 8.12.2019.  Haastattelupäivä on 13.12.2019. Kärkihakijat osallistuvat lisäksi psykologiseen soveltuvuustutkimukseen viikon 51 alussa.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Heli Paasio p. 050-471 1309