Skip to main content

Onko sinulla sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus (AMK) ja kokemusta lastensuojelutyöstä? Voimme etsiä juuri sinua!

Avopalveluyksikkö Olivia tarjoaa lapsilähtöistä päihdekuntoutusta päihdeongelmaisille odottaville äideille ja alle 3-vuotiaiden lasten perheille, jotka eivät tarvitse laitoskuntoutusta. Kuulumme valtakunnalliseen Ensi- ja turvakotien liiton Pidä Kiinni® -hoitojärjestelmään ja tuemme perheiden varhaista vuorovaikutusta ja päihteettömyyttä.

Avopalveluyksikkö Oliviassa omaohjattavien perheiden määrä on pieni, 3-4 perhettä, mutta työ perheiden parissa on pitkäkestoista ja voi kestää 1-3 vuotta. Työ on hyvin intensiivistä, ja arvostammekin tulevan kollegamme erityistä kykyä tiiviin asiakassuhteen luomiseen, asiakkaan motivointiin ja erilaisten tunnetilojen vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Joudumme työssämme ajoittain heittäytymään muuntuviin tilanteisiin ja toivomme, että olet joustava, sinulla on itsenäinen työote, hyvät yhteistyötaidot ja asiakasta kunnioittava vakaa ja rauhallinen työskentelytapa. Myös mielenterveyden ja päihdetyön kokemus on avuksi työn hoitamisessa. Eduksesi lasketaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta esimerkiksi säännöllisten työnohjausten ja koulutusten avulla. Työssä noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Ohjaajan toimi täytetään 01.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Ennen aloittamista, pyydämme sinulta hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastasi ja rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaista rikosrekisteriotetta. Työssä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen sähköpostitse viimeistään 3.11.2020 klo 16 mennessä Raimo Nurmiselle, raimo.nurminen@tuentu.fi. Haastattelut pidetään 6.11.2020 klo 9 – 16 välisenä aikana.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Saana Aholalta 30.10.2020 klo 9.00-11.00 p. 050 379 9400 ja Raimo Nurmiselta arkisin klo 8-15 p. 050 466 5575.

Turun ensi- ja turvakoti ry edustaa vankkaa osaamista perhekeskeisestä lastensuojelutyöstä yli 75 vuoden ajalta. Yhdistyksen asiantuntijuusalueet ovat vaativa vauvatyö, kriisi- ja väkivaltatyö sekä eroauttaminen.