Tapaamispaikka Tenavatupa

Valvottuja ja tuettuja tapaamisia lapsi huomioiden

Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja pitkäaikaisella kokemuksella jo vuodesta 2000. Tapaamispaikassa on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on keittiö, oma tapaamishuone, askartelutarvikkeita, kirjoja, televisio, leluja ja pelejä, joissa on huomioitu lasten eri-ikäisyys. 

Tapaamispaikka Tenavatuvan työryhmässä on laaja asiantuntemus eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä.   Tapaamisten toteuttamisessa ohjaajat huolehtivat siitä, että lapsi on keskiössä. He auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet sekä tukevat vanhempia yhteistyöhön lapselle turvallisella tavalla. Tapaamisajat sovitaan tapaamissopimuksen ja tapaamispaikan aukioloaikojen mukaan.

Ohjaajilla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Työryhmän erityisosaamista tukevat Eroneuvo- ja lasten erovertaisryhmän ohjaajan ja sovittelu-, trauma-, NLP- ja vuorovaikutukseen liittyvät koulutukset. Tapaamispaikassa on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on keittiö, oma tapaamishuone, askartelutarvikkeita, kirjoja, televisio, leluja ja pelejä, joissa on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Erikseen sovittaessa tuetuissa tapaamisissa on mahdollisuus piha-alueen käyttöön.

Erikseen sovittavat tukikeskustelut mahdollistavat molempien vanhempien kohtaamisen vanhemmuuden kysymysten äärellä. Keskustelujen tavoitteena on auttaa vanhempaa kantamaan lasta mielessään oman kriisin keskellä. Keskustelujen avulla voidaan turvata tapaamisten jatkuvuutta tilanteessa, jossa tapaamisiin tulee toistuvia peruuntumisia. Kotitapaamisiin siirryttäessä tukikeskusteluilla vahvistetaan tapaamisia tukevia rakenteita ja sovitaan käytännön asioista.

Arvostava asiakkaan kohtaaminen on meille tärkeää! Tervetuloa tutustumaan!

Kuvia Tenavatuvan kodinomaisista asiakastiloista

Ota yhteyttä

050 3790 939
tenavatupa@tuentu.fi
(voit jättää yhteydenottopyynnön)

Lähijohtaja
Anne Ahtola-Poiesz
p. 050 575 6299
anne.ahtola-poiesz@tuentu.fi

Tapaamispaikka Tenavatuvan esiteTapaamispaikka-esite