Skip to main content
Tapaamispaikka Tenavatupa

Valvottuja ja tuettuja tapaamisia lapsi huomioiden

Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja pitkäaikaisella kokemuksella jo vuodesta 2000. Tenavatuvan työryhmässä on laaja asiantuntemus eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä. 

Sijainti: Tapaamispaikka Tenavatupa sijaitsee lähellä Turun keskustaa, vehreällä Mäntymäen asuinalueella. Linja-autopysäkit sijaitsevat pääoven edessä ja autoille löytyy parkkipaikkoja rakennuksen lähettyviltä.

Tilat: Tapaamispaikassa on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on keittiö, oma tapaamishuone, askartelutarvikkeita, kirjoja, televisio, leluja ja pelejä, joissa on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Erikseen sovittaessa tuetuissa tapaamisissa on mahdollisuus ison aidatun piha-alueen käyttöön.

Turvallisuus: Tapaamisten järjestelyissä sekä toteutuksessa huomioidaan turvallisuus.

Työntekijät: Vakituinen henkilökunta huolehtii siitä, että lapsi on keskiössä ja he auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet ja tukevat vanhempia yhteistyöhön lapselle turvallisella tavalla. Työntekijöillä on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Erityisosaamista tukevat perheasioiden sovittelu-, ero-, trauma- ja väkivaltatyöhön sekä vuorovaikutukseen liittyvät koulutukset.

Tukikeskustelut: Vanhemmuustyöskentelyn tueksi sovitaan erikseen yksilölliset keskusteluajat. Ne mahdollistavat vanhemmille paikan, jossa voi käsitellä vanhemmuuteen ja lapsen tarpeisiin liittyviä kysymyksiä yhdessä erotyöskentelyn ammattilaisten kanssa. Lapsen yksilöllisillä tapaamisilla voidaan vahvistaa lapsen omien tarpeiden ja toiveiden huomioimista. Tavoitteena on vahvistaa lapsen oikeuksia ja tukea vanhempia löytämään omia voimavaroja ja keinoja toteuttaa turvallista vanhemmuutta.

Arvostava asiakkaan kohtaaminen on meille tärkeää! Tervetuloa!

Kuvia Tenavatuvan kodinomaisista asiakastiloista

Ota yhteyttä

050 3790 939
tenavatupa@tuentu.fi
(voit jättää yhteydenottopyynnön)

Lähijohtaja
Anne Ahtola-Poiesz
p. 050 575 6299
anne.ahtola-poiesz@tuentu.fi

Tapaamispaikka Tenavatuvan esiteTapaamispaikka-esite