fbpx
Turun ensi- ja turvakoti ry

Puh. (02) 513 4100 | palaute@tuentu.fi
Luolavuorentie 7 b, 20810 Turku


24h/7

tapaamispaikka tenavatupa

Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja pitkäaikaisella kokemuksella jo vuodesta 2000.  Tapaamispaikka Tenavatuvan työryhmässä on laaja asiantuntemus eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä.   Tapaamisten toteuttamisessa ohjaajat huolehtivat siitä, että lapsi on keskiössä. He auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet sekä tukevat vanhempia yhteistyöhön lapselle turvallisella tavalla. Tapaamisajat sovitaan tapaamissopimuksen ja tapaamispaikan aukioloaikojen mukaan.

Ohjaajilla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Työryhmän erityisosaamista tukevat Eroneuvo- ja lasten erovertaisryhmän ohjaajan ja sovittelu-, trauma-, NLP- ja vuorovaikutukseen liittyvät koulutukset. Tapaamispaikassa on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on keittiö, oma tapaamishuone, askartelutarvikkeita, kirjoja, televisio, leluja ja pelejä, joissa on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Erikseen sovittaessa tuetuissa tapaamisissa on mahdollisuus piha-alueen käyttöön.

Erikseen sovittavat tukikeskustelut mahdollistavat molempien vanhempien kohtaamisen vanhemmuuden kysymysten äärellä. Keskustelujen tavoitteena on auttaa vanhempaa kantamaan lasta mielessään oman kriisin keskellä. Keskustelujen avulla voidaan turvata tapaamisten jatkuvuutta tilanteessa, jossa tapaamisiin tulee toistuvia peruuntumisia. Kotitapaamisiin siirryttäessä tukikeskusteluilla vahvistetaan tapaamisia tukevia rakenteita ja sovitaan käytännön asioista.

Arvostava asiakkaan kohtaaminen on meille tärkeää! Tervetuloa tutustumaan!

Alla kuvia Tenavatuvan kodinomaisista asiakastiloista.

Tapaamispaikka Tenavatuvan keittiö Tapaamispaikka Tenavatuvan leikki- ja pelihuone Tapaamispaikka Tenavatuvan leikki- ja pelihuone
Tapaamispaikka Tenavatuvan leikkihuone