Turun ensi- ja turvakoti ry

Puh. (02) 513 4100 | palaute@tuentu.fi
Luolavuorentie 7 b, 20810 Turku


24h/7

tapaamispaikka tenavatupa

Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja pitkäaikaisella kokemuksella jo vuodesta 2000. Tapaamispaikka Tenavatuvan työryhmässä on laaja asiantuntemus eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä. Tapaamisten toteuttamisessa ohjaajat huolehtivat siitä, että lapsi on keskiössä ja he auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet, sekä tukevat vanhempia yhteistyövanhemmuuteen lapselle turvallisella tavalla.

Työryhmän kaksi sosionomia (AMK) ja sairaanhoitaja (AMK) ovat kouluttautuneet Eroneuvo- ja lasten erovertaisryhmän ohjaajiksi. Työryhmän erityisosaamista tukevat sovittelu-, trauma-, NLP- ja vuorovaikutukseen liittyvät koulutukset.

Tapaamispaikassa on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on keittiö, oma tapaamishuone, askartelutarvikkeita, kirjoja, televisio, leluja ja pelejä, joissa on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Sopimuksen mukaan tuettujen tapaamisten aikana on mahdollisuus ulkoilla leikkipihalla. Kotitapaamisia järjestetään niistä erikseen sovittaessa. Tarkemmat tapaamisajat räätälöidään asiakasperheen tarpeiden mukaan.

Erikseen sovittavat tukikeskustelut mahdollistavat molempien vanhempien kohtaamisen vanhemmuuden kysymysten äärellä. Keskustelujen tavoitteena on auttaa vanhempaa kantamaan lasta mielessään oman kriisin keskellä. Keskustelujen avulla voidaan turvata tapaamisten jatkuvuutta tilanteessa, jossa tapaamisiin tulee toistuvia peruuntumisia. Kotitapaamisiin siirryttäessä tukikeskusteluilla vahvistetaan tapaamisia tukevia rakenteita ja tuodaan näkyväksi olemassa olevia voimavaroja.

YHTEYDENOTOT  MA – PE
(halutessasi voit jättää yhteydenottopyynnön)
050 3790 939
tenavatupa@tuentu.fi

Arvostava asiakkaan kohtaaminen on meille tärkeää! Tervetuloa tutustumaan!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram