Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Heli Paasiosta Turun ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtaja

By 18.9.2019No Comments

Filosofian maisteri Heli Paasio on valittu Turun ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtajaksi vuosille 2019-2022. Paasio toimii Oona Ylösen sijaisena Ylösen kolmivuotisen Turun Yliopiston lastensuojelun työelämäprofessuurin ajan.

Paasio on toiminut jäsenenä Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallituksessa vuodesta 2015 ja varapuheenjohtajana vuodesta 2019. Hänellä on pitkä kokemus kansanedustajan toimesta vuosilta 1999-2015. Nykyään Paasio toimii hyvinvointialan yrittäjänä.

Uusi toiminnanjohtaja odottaa innokkaasti työnsä alkamista.

– On ilo työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeässä yhdistyksessä, jossa tehdään merkityksellistä ja tärkeää työtä inhimillisellä tasolla, pohtii Paasio.

Myös Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallituksen puheenjohtaja Mari Lahti iloitsee tuoreesta toiminnanjohtajan valinnasta.

– On suuri kunnia ja ilo saada yhdistyksellemme tuttu huippuosaaja toiminnanjohtajaksi. Heli on ollut yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana ja tuntee yhdistyksen toiminnan erittäin hyvin, summaa Lahti.

Paasio aloittaa tehtävässään 1.10.2019.

Lisätiedot: Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallituksen puheenjohtaja Mari Lahti 040 4868 087 sekä verkkosivulta www.tuentu.fi.