Turun ensi- ja turvakoti ry edustaa vankkaa osaamista yli 70 vuoden ajalta kriisi- ja väkivaltatyössä, vaativassa vauvatyössä sekä eroaputyössä. Yhdistyksen kokonaisbudjetti on 5.5 miljoonaa euroa ja vakituista henkilökuntaa on 68.

Turun ensi- ja turvakoti ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA

Onko sinulla yhteiskunnallista näkyä, vaikuttamis- ja kehittämishalua? Haluatko johtaa arvostettua yhdistystä sosiaalialan ytimessä? Jos sinulla on osaamista johtamistehtävistä, verkostoja sote-alalla, halua markkinoida osaamistamme, voit olla etsimämme henkilö!

Toiminnanjohtaja vastaa organisaation johtamisesta ja kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta sekä toiminnan laadusta. Luot toimintaedellytykset asiakkaiden tarpeisiin vastaamiselle, henkilöstön hyvinvoinnille ja kehittymiselle sekä yhdistyksen menestymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa yliopistotutkintoa. Eduksi katsotaan lastensuojelu- ja kansalaisjärjestöosaaminen.

Työssä noudatetaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen osoitetaan Turun ensi- ja turvakoti ry:n hallitukselle ja toimitetaan sanna.tapojarvi@paamaara.com viimeistään 25.8.2019. Haastattelupäivä on 30.8. Kärkihakijat osallistuvat lisäksi psykologiseen soveltuvuustutkimuksen.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Oona Ylönen p. 050-351 8298,  14.8. klo 12-14 ja 20.8. klo 9-11. Tuentun hallituksen puheenjohtaja Mari Lahti p. 041 458 1455, iltaisin.