Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

TOK muisti rahalahjoituksella Turun ensi- ja turvakotia

By 9.12.2016No Comments

tok_lahjoitus_2

Turun ensi- ja turvakoti on vastaanottanut Turun Osuuskaupan hotelli- ja ravintolapuolen toimipaikkojen  rahalahjoituksen, 1 150 euroa. TOK lahjoittaa 115-vuotisen taipaleensa kunniaksi rahatukea lasten ja nuorten hyväksi.

– Saimme oman ryhmämme sisällä äänestää tuensaajaa ja päädyimme tärkeää työtä tekevään Turun ensi- ja turvakotiin, kertoo TOK:n ravintolapäällikkö Marje Nurmi.

TOK jaettiin kaikkiaan 29 eri ryhmään, jotka jokainen saivat lahjoitusrahaa 1 150 euroa. Marje Nurmen edustamat Turun keskustan alueen hotellien ja ravintoloiden työntekijät arvostavat paikallisesti tehtyä lastensuojelutyötä.

– Halusimme auttaa nimenomaan paikallisia tahoja, emmekä lähteneet tukemaan suuria avustusjärjestöjä. Moni ei edes tiedä, että Turun ensi- ja turvakodin tapaista apua on tarjolla, sanoo TOK:n vuoropäällikkö Terhi Elsilä.

Rahalahjalle jo tiedossa kohde

Lahjoitusraha on tarkoitus kohdistaa ensi- ja turvakodin vuorovaikutuskuntoutukseen, jolla yritetään parantaa lasten ja vanhempien välisiä vakavia vuorovaikutusongelmia.

Turun ensi- ja turvakodin toiminnanjohtaja Oona Ylönen iloitsee rahalahjasta.

– Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä rahoituksen järjestyminen on ainainen huoli. Mutta paljon lämpöä tuo myös se, että olemme olleet niin monen ihmisen mielessä. Tämä on hyvin yksinäinen työsarka ja iloitsen jo etukäteen, kun voin kertoa henkilöstölle TOK:n terveiset.

Kuvassa vasemmalta: vuoropäällikkö Terhi Elsilä, toiminnanjohtaja Oona Ylönen ja ravintolapäällikkö Marje Nurmi.

tok_lahjoitus_3