Skip to main content

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan ja lahjoita vapaa-aikaasi lasten ja perheiden hyväksi!

Vapaaehtoistoiminta antaa mahdollisuuden osallistua, vaikuttaa, kokeilla ja oppia uutta. Vapaaehtoisena autat muita juuri sinulle sopivalla tavalla ja niin usein kuin itse haluat.

Muiden auttamisen ohella on tärkeää, että myös sinä itse nautit tekemästäsi työstä, siksi tarjoamme sinulle tilaisuuden tutustua vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin yhdistyksessä kaikille avoimen aloituskurssin muodossa 30.11.2022 klo 17.

Kahden tunnin aloituskurssilla käydään läpi yhdistyksen vapaaehtoistyön periaatteita, sääntöjä sekä vapaaehtoisen oikeuksia. Haluamme ohjata vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet kohti omannäköistä vapaaehtoistehtävää tutustuen samalla yhdistyksen toimintaan. Aloituskurssi ei vielä sido sinua mihinkään.

Vapaaehtoistyöntekijä: Vapaaehtoistyö antaa paljon enemmän kuin ottaa

Jos vapaaehtoistoiminta yhdistyksessämme tuntuu sinusta hyvältä ja haluat aloituskurssin jälkeen jatkaa eteenpäin, osallistut myöhemmin vielä kahteen, noin tunnin mittaiseen, toimintayksikköesittelyyn (Teams-koulutus). Yksikköesittelyjen tavoitteena on kuvata, mitä toimintayksikkömme tekevät ja millaisia mahdollisuuksia vapaaehtoistyön tekemiseen niissä on.

Näiden kurssien jälkeen olet valmis siirtymään toivomaasi yksikköön varsinaiseen vapaaehtoistyöhön, jossa työn ohjaajina toimivat kunkin yksikön ohjaajat.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan aloituskurssille

Katso myös, mitä yhdistyksen vapaaehtoistyöntekijät Kirsi, Sirpa ja Kaisa miettivät vapaaehtoistyöstä!

Vapaaehtoistyön koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.