Skip to main content
Turun ensi- ja turvakoti ry:n uutiset

Pidä kiinni® ensikoti Pinja hakee vuorotteluvapaan sijaista ohjaajan toimeen

By 7.6.2019No Comments

Ensikoti Pinja on päihdeongelmiin erikoistunut ympärivuorokautinen kuntoutusyhteisö raskaana oleville tai vastikään synnyttäneille vauvaperheille. Hoidon tavoitteena on tarjota vauvalle turvalliset olosuhteet ja tukea vanhempia päihteettömyyteen ja vanhemmuuteen kasvamiseen.

Haemme vuorotteluvapaan sijaista ajalle 22.7.2019 -22.1.2020.

Ohjaajan sijaiselta edellytetään sosiaali- tai terveysalan AMK-tasoista tutkintoa ja että hakija täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot:

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kokemus lastensuojelutyöstä, päihdetyöstä ja joustava työote katsotaan eduksi.  Arvostamme kokemusta vauvaperheiden kanssa työskentelystä, sekä osaamista liittyen vuorovaikutuksen ja vanhemmuuden havainnointiin.

Työ on 3-vuorotyötä ja sisältää säännöllistä viikonloppu- ja yötyötä. Palkkaus on AVAINTA TES:n mukaan.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse 18.06.2019 klo 16 mennessä palvelupäällikkö Raimo Nurmiselle (raimo.nurminen@tuentu.fi). Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Heidi Kantoselta p. 050 538 3511.