Skip to main content
Yhdistys

Lahjoita ja tue toimintaa

Turun ensi- ja turvakoti ry auttaa vuosittain satoja lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Yhdistyksen  toimintaa voi tukea tekemällä raha- tai tavaralahjoituksen.

Lahjoitukset ovat meille tärkeitä, jotta voimme jatkaa tätä tärkeää työtä. Auta meitä auttamaan!

Rahalahjoitukset

Lahjoita tilisiirtona:

Saaja:
Turun ensi- ja turvakoti ry

Tilinumero:
FI 74 5711 6120 0219 16

Rahankeräyslupatiedot

Rahankeräyslupa (RA/2023/932) on myönnetty Turun ensi- ja turvakoti ry:lle 16.8.2023. Keräyksen tarkoituksena on kerätä varoja Turun ensi- ja turvakoti ry:n toiminnan tueksi ja mahdollistaa tuen tarpeessa oleville perheille mm. retkiä, leirejä ja perheille järjestettyjä tapahtumia sekä lelujen, vaatteiden, kodintarvikkeiden ja kalusteiden hankintaa.

Tavaralahjoitukset

Saamme usein pyyntöjä ottaa vastaan erilaisia tavara- ja vaatelahjoituksia perheiden avuksi. Olemme kyselyistä erittäin kiitollisia, ja usein lahjoitus kohtaakin saajansa nopealla aikataululla. Ennen lahjoitusyhteydenottoa, tarkista, että lahjoitustavarasi kohtaa toiveemme (alla).

Ohjeita käytetyn tavaran lahjoitukseen:

  • Lahjoita vain sellaista tavaraa, jonka voisit antaa vaikka ystävällesi eli ehjää ja käyttökuntoista tavaraa.
  • Otamme vaatteita vastaan vain pestyinä.
  • Emme vastaanota käytettyjä pehmoleluja emmekä käytettyä tai avattua kosmetiikkaa.
  • Lasten turvaistuinten ja -kaukaloiden käyttöikä on valmistusvuodesta noin 6 vuotta. Emme ota vastaan 5 vuotta vanhempia turvavälineitä.
  • Huonekaluja tai muita kodintarvikkeita (myös liinavaatteet) otamme vastaan vain kohdennetusti pyynnöillämme (sosiaalisen median kanavat)

Alla esimerkkejä eri toimintayksikköjemme yleisistä tavara-/vaatetarpeista:

Ensikodit: vauvanvaatteet 50 cm – 86 cm, vauvatarvikkeet, lelut, äitiystarvikkeet, naisten ja miesten vaatetus, henkilökohtainen hygienia.
Ota yhteyttä ja kysy tarvetta: ensikoti@tuentu.fi, pinja@tuentu.fi

Turvakoti: vauvanvaatteet, lelut ja lasten/nuortenkirjat, lastenvaatteet ja -jalkineet (1–10 v), nuorten vaatteet ja jalkineet, (10–18 v) naisten ja miesten vaatteet ja jalkineet, henkilökohtainen hygienia.
Ota yhteyttä ja kysy tarvetta: turvakoti@tuentu.fi

Avopalvelu: lastenvaatteet (0–3 v), lelut ja lastenkirjat (0–3 v), lastentarvikkeet
Ota yhteyttä ja kysy tarvetta: olivia@tuentu.fi

Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Tarvitsemme toisinaan myös kohdennettuja tavara- ja vaatelahjoituksia, niistä ilmoitamme Facebook-sivullamme – seuraa ilmoituksia!