Skip to main content
Vauvaperheohjaus (Baby Blues -toiminta)

Tukea vauvaperheen vanhemmuuteen

Vauvaperheohjaus (Baby Blues-toiminta) on maksutonta matalan kynnyksen tukea ja apua vauvaperheille ja raskaana oleville. Tuemme vanhempien jaksamista ja arjen sujumista, sekä autamme varhaisen vuorovaikutuksen syntymisessä. Tavoitteena on myös vahvistaa tulevan vanhemman mielikuvia syntyvästä vauvasta ja auttaa valmistautumaan vanhemmuuteen.

Vauvaperheohjaus auttaa vauvan ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen vahvistamisessa ja perheen hyvinvoinnin lisääntymisessä. Lyhytkestoisen keskustelutuen avulla perheellä on mahdollisuus saada oikea-aikaista tukea muun muassa alavireisyyteen, jaksamattomuuteen tai synnytyksen jälkeiseen masennukseen.

Kaikkien perheiden tarpeet kohdataan yksilöllisesti ja tapaamisten sisältö suunnitellaan yhteistyössä vanhempien kanssa. Tavoitteena on lisätä vanhempien kuulluksi tulemisen kokemusta sekä turvallisuuden tunnetta ja löytää vauva-arjesta yhteisen ilon hetkiä.

Vauvaperhe -työntekijään voi ottaa yhteyttä myös jo raskausaikana, kun tarvitset tukea vauvan odotukseen ja synnytykseen.

Tapaamiset järjestetään Vauvaperheohjaustiimin tiloissa Luolavuorentie 7 a as. 36 tai sovitusti kotikäynteinä.

Ota yhteyttä

Voit pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Valitse haluamasi palvelu ja kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi. Lisätietokenttään voit halutessasi jättää viestin. Huomioithan, että vaikka tietojasi käsitellään luottamuksellisesti, älä jaa lisätietoja-kentässä salassa pidettäviä asioita. Luemme yhteydenottopyyntöjä arkena ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ohjaaja
Pia Laverman
Puh. 050–575 8184
pia.laverman@tuentu.fi

Ohjaaja
Reetta Koivisto
Puh. 050-406 5877
reetta.koivisto@tuentu.fi

Lähijohtaja
Maria Kronlund
Puh. 050 586 3755
maria.kronlund@tuentu.fi

Baby Blues -esite