Liity jäseneksi

Ota kantaa perheiden puolesta

Yhdistyksen jäsenenä mahdollistat meidän apumme lähisuhdeväkivallan uhreille, eroperheiden vaikeisiin tilanteisiin sekä vauvaperheiden selviytymiseen. Annat myös vahvan selkänojan vaikuttamisellemme lastensuojeluasioissa Varsinais-Suomessa.

Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa vaikeissa elämäntilanteissa eläviä lapsiperheitä.

Vuotuinen jäsenmaksumme vuodelle 2021 on varsinaiselta jäseneltä 20 € (henkilö), kannatusjäseneltä 40 € (yhteisöt) ja ainaisjäseneltä 250 € (henkilö).

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Ensi- ja turvakotien liiton Enska-lehden, kuulet ensimmäisenä lastensuojelun uusista menetelmistä ja tapahtumista, sekä saat kutsuja tutustumaan toimintaamme.

Jos et koe aktiivista toimintaa omaksesi, jo pelkkä jäsenmaksun maksaminen riittää avuksi. Otamme kuitenkin mielellämme sinut mukaan myös vaikuttamaan yhdistyksessä tehtävään työhön vapaaehtoisena tai kokemusasiantuntijana.

Toimintaamme johtaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 9 jäsentä. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin ja asettua ehdolle hallitukseen.

Sinä voit muuttaa tarinaa. Kirjoitetaan yhdessä parempi tulevaisuus! 

Lue, miten Ensi- ja turvakotien liiton yhdistykset auttavat:
JONNAN, TERHIN JA RIIKAN TARINA
ja miksi sinunkin kannattaa liittyä jäseneksi:
MIKSI LIITYIT JÄSENEKSI?

Jäsenrekisterin pitäjä

Turun ensi- ja turvakoti ry

Luolavuorentie 7b, 20810 Turku
Y-tunnus 0204808-3
palaute@tuentu.fi

Jäsenanomus

Lämmin kiitos! Olet meille tärkeä!

Jäsenen tiedot kerätään yhdistyksen ja Ensi- ja turvakotien liiton käyttöön jäsenviestintää varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenlomake on myös ladattavissa tästä: Jäsenlomake