Liity jäseneksi

Ota kantaa perheiden puolesta

Turun ensi- ja turvakoti ry:n jäsenenä voit vaikuttaa yhdistyksessä tehtävään työhön. Toimintaamme johtaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 9 jäsentä. Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin ja asettua ehdolle hallitukseen.

Vuotuinen jäsenmaksumme vuodelle 2020 on varsinaiselta jäseneltä 20 € (henkilö), kannatusjäseneltä 40 € (yhteisöt) ja ainaisjäseneltä 250 € (henkilö). Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Ensi- ja turvakotien liiton Enska-lehden.

Jäsenenä mahdollistat apumme lapsiperheille eron keskellä, tuet perheväkivaltaa ehkäisevää työtämme ja tärkeää työtämme vauvaperheiden auttajana. Jäsenet antavat myös vahvan selkänojan vaikuttamisellemme lastensuojelun saralla omalla seudullamme.

Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa vaikeissa elämäntilanteissa eläviä lapsiperheitä. Kirjoitetaan yhdessä parempi tulevaisuus!

Lue, miten Ensi- ja turvakotien liiton yhdistykset auttavat:
JONNAN, TERHIN JA RIIKAN TARINA
ja miksi sinunkin kannattaa liittyä jäseneksi:
MIKSI LIITYIT JÄSENEKSI?

SINÄ voit muuttaa tarinaa! Kiitos.

Jäsenrekisterin pitäjä

Turun ensi- ja turvakoti ry

Luolavuorentie 7b, 20810 Turku
Y-tunnus 0204808-3
palaute@tuentu.fi

Jäsenanomus

Lämmin kiitos! Olet meille tärkeä!

Jäsenen tiedot kerätään yhdistyksen ja Ensi- ja turvakotien liiton käyttöön jäsenviestintää varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenhakemus on myös ladattavissa tästä: Jäsenlomake