Skip to main content
Liity jäseneksi

Ota kantaa perheiden puolesta

Yhdistyksen jäsenenä mahdollistat meidän apumme lähisuhdeväkivallan uhreille, eroperheiden vaikeisiin tilanteisiin sekä vauvaperheiden selviytymiseen. Annat myös vahvan selkänojan vaikuttamisellemme lastensuojeluasioissa Varsinais-Suomessa.

Kiitos, että haluat olla mukana tukemassa ja auttamassa vaikeissa elämäntilanteissa eläviä lapsiperheitä.

Vuotuinen jäsenmaksumme vuodelle 2024 on varsinaiselta jäseneltä 20 € (henkilö), kannatusjäseneltä 40 € (yhteisöt) ja ainaisjäseneltä 250 € (henkilö).

Jäsenenä saat Ensi- ja turvakotien liiton sähköisen Enska-lehden automaattisesti sähköpostilla ja kuulet ensimmäisenä lastensuojelun uusista menetelmistä sekä yhdistyksen tapahtumista uutiskirjeessämme.

Jos et koe aktiivista toimintaa omaksesi, jo pelkkä jäsenmaksun maksaminen riittää vahvistamaan työmme vaikuttavuutta. Otamme kuitenkin mielellämme sinut mukaan myös yhdistyksessä tehtävään työhön vapaaehtoisena tai kokemusasiantuntijana.

Toimintaamme johtaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 9 jäsentä. Jäsenenä voit halutessasi osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin ja asettua ehdolle hallitukseen.

Sinä voit muuttaa tarinaa!

Lue, miten Sirpa kokee jäsenyyden ja vapaaehtoistyön Turun ensi- ja turvakoti ry:ssä: Jäsenyys on auttamisen iloa ilman painolastia

Ja miksi liittyä jäseneksi: Miksi jäseneksi?

Jäsenrekisterin pitäjä

Turun ensi- ja turvakoti ry

Luolavuorentie 7b, 20810 Turku
Y-tunnus 0204808-3
palaute@tuentu.fi

Jäsenhakemus

Lämmin kiitos! Olet meille tärkeä!

Haluatko muuttaa tai päivittää yhteystietojasi? Tee se sähköisen lomakkeen avulla.

Jäsenen tiedot kerätään yhdistyksen ja Ensi- ja turvakotien liiton käyttöön jäsenviestintää varten, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenlomake on myös ladattavissa tästä: Jäsenlomake