Skip to main content

Ero tuo mukanaan muutoksia omaan ja lasten elämään. Maksuttomat Ero lapsiperheessä-tilaisuudet tarjoavat tietoa ja tukea eropohdintojen ja erosta selviämisen tueksi. Saat tietoa ja tukea erosta selviämiseen ja lapsen huomiointiin.

Etäyhteydellä  (TEAMS) toteutettavat Ero lapsiperheessä-tilaisuudet ovat suunnattu eroa pohtiville, erossa asuville ja eronneille vanhemmille. Osallistua voi eroprosessin eri vaiheissa.  Tilaisuuksien ohjaat ovat eroauttamisen ammattilaisia. Mukana on myös vapaaehtoisia vertaistukijoita, jotka ovat itse erostaan selvinneitä vanhempia.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautuneille lähetetään kaksi päivää ennen tilaisuutta kutsulinkki sekä osallistumista koskeva ohjeistus sähköpostilla. Ohjeistuksessa kerrotaan, millä tavoin tilaisuuteen voi osallistua nimimerkin turvin. Osallistujien tunnistetietoja ei tallenneta tai käytetä muihin tarkoituksiin.

Vuoden 2023 tilaisuuksien ajankohdat ovat torstaisin klo 17.30-19

Ilmoittaudu mukaan linkeistä:

2.2.  ilmoittautuminen tästä

2.3. ilmoittautuminen tästä

13.4. ilmoittautuminen tästä

4.5. ilmoittautuminen tästä

1.6. ilmoittautuminen tästä

10.8. ilmoittautuminen tästä

7.9. ilmoittautuminen tästä

5.10. ilmoittautuminen tästä

2.11. ilmoittautuminen tästä

7.12. ilmoittautuminen tästä

Tilaisuuksien järjestäjät: Ensi- ja turvakotien liitto, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti, Lahden ensi- ja turvakoti, Oulun ensi- ja turvakoti, Pienperheyhdistys, Turun ensi- ja turvakoti ja Ylä-Savon ensi- ja turvakoti