Skip to main content

Turun ensi- ja turvakoti ry:n eroauttamistyö tarjoaa lapsiperheille tapaamispalvelua ja matalan kynnyksen tukea vanhempien eron eri vaiheisiin. Tavoitteena on auttaa lapsia ja vanhempia selviytymään erosta turvallisesti ja tukea lapsen oikeutta ylläpitää suhdetta molempiin vanhempiinsa. Tapaamispaikka Tenavatupa järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja. Eroauttamistyö Silta tarjoaa yksilö-, pari- ja perhemuotoista keskustelutukea sekä ryhmätoimintaa.

Etsimme eroauttamistyön ohjaajaa

Ohjaajan tehtävänä on järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia ja toimia niissä lasten ja vanhempien tukena.  Vanhemmuustyöskentely on iso osa ohjaajan työnkuvaa ja hän työskentelee myös matalan kynnyksen palvelussa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai entinen opistoasteen koulutus. Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta sosiaali- ja/tai terveysalalta, josta yksi vuosi sijais- tai avohuollosta tai perhehoidosta tai kiintymyssuhdehäiriöiden tai traumojen parissa työskentelystä. Katsomme eduksesi ero- ja kriisityöhön kouluttautumisen tai työkokemuksen ja valmiutesi työskennellä englannin kielellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kirjaamistaitoja.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja keskustelevan työyhteisön, joka tukee sinua työhön perehtymisessä ja työssä kehittymisessä. Pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämään eroauttamistyötä. Meille on tärkeää työntekijöiden hyvinvointi ja tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen, yhteistä virkistäytymistä, hyvät työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriedut.

Työssämme noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämistä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja: p.050 5756299 Anne Ahtola-Poiesz, lähijohtaja. Hakemukset ansioluetteloineen voit toimittaa sähköpostitse anne.ahtola-poiesz@tuentu.fi viimeistään 4.9.2022.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.