Skip to main content

Lähisuhdeväkivaltatyö Pilari tarjoaa yksilöllistä apua, kun perheessä on ollut lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa. Tarjoamme apua perheenjäsenille mahdollisimman samanaikaisesti yksilö- pari- ja perhemuotoisesti. Työmenetelmämme ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä. Erityistä huomiota kiinnitämme lapsen hyvinvointiin perheen kriisitilanteessa.

Etsimme kriisi- ja väkivaltatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.2.-31.12.2021.

Kriisi- ja väkivaltatyöntekijän tehtävänä on tukea asiakasta väkivaltakokemuksen käsittelyssä ja turvallisuutta lisäävien keinojen löytämisessä.

Toivomme, että aloittaisit tehtävässä 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän täyttäminen edellyttää hyväksyttyä rahoituspäätöstä.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa. Katsomme eduksesi perehtyneisyyden pari- ja perhetyöhön, lasten kanssa työskentelyyn ja/tai väkivalta- ja kriisityöhön. Työskentelet ruotsin kielellä, ja valmiutesi englannin kielellä työskentelyyn katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä, sillä työskentelet useamman kunnan alueella.

Tarjoamme sinulle

  • työskentelysi tueksi kokeneen ja innostavan tiimin sekä keskustelevan työyhteisön
  • mahdollisuuden olla kehittämässä ja viemässä kriisi- ja väkivaltatyötä uusille alueille
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet
  • hyvät työterveyspalvelut ja säännölliset työnohjaukset
  • henkilöstön jaksamisen tukemisen mm liikunta- ja kulttuurisaldon avulla
  • monialaisten ammattilaisten täyden tuen työssäsi menestymiseen

Työssämme noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Huomaathan, että valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse viimeistään 25.1.2021 Pilarin yksikön vastaavalle Maarit Kankaalle (maarit.kangas@tuentu.fi).

Haastattelut pidetään 1.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Maarit Kankaalta p. 050 408 1806 13.1.21 klo 10-13 tai 21.1.21 klo 12-14.